Cel mai recent firmware pentru t7008
Am intrat în ghearele WEXLERy.BOOK T7008 și am început să-l simt.
Poklatsal, conectați la Wi-Fi, set aplicații diferite și verificat actualizarea firmware-ului.

Sa dovedit Android 4.0.3 versiune a fost instalat.
A făcut totul în conformitate cu instrucțiunile de pe site-ul producătorului, totul a decurs extrem de rapid si simplu (am Windows 7 64x, dar pe Windows 8 upgrade de scriere care nu funcționează).
Apropo, care a cumparat tableta de carte, recomand imediat actualizarea firmware-ului pe noile lucrări și chiar mai distractiv, astfel încât să nu configurați a doua oară. Pentru că, mai devreme sau mai târziu va ajunge la actualizarea firmware-ului.
Încântat site-ul Wexler este foarte simplu și logic, informația este ușor de căutat, în general, a fost frumos pentru a vizita și upgrade.
Potrivit cărții, voi spune dintr-o dată - este în valoare de bani, dar merită, în principiu, nu este scump. Bateria doar destul de slab, îi lipsește otsily timp de 2-3 ore. Procent nu este cu siguranță un mega performanță, atât de mult pe jucării nu ar trebui să conteze. Oh, și rezoluția nu este distractiv, așa că, dacă aveți nevoie pentru a naviga pe site-uri sau fotografii care se joacă în calitate bună, atunci, desigur, trebuie să luați mai mult și Tablet calculatoare cu o rezoluție este mai mare.
Și astfel tableta de carte Wexler BOOK T7008 este foarte potrivit pentru a trece o jumătate de oră pe drum și ocupă puțin spațiu.
Expresii: actualizare firmware WEXLER.BOOK T7008, cum să faceți upgrade la versiunea de Android Wexler BOOK T7008, Wexler carte de actualizare a firmware-ului t7008