Raport de instalare de tuner TV digital (DVB-T2)

RAPORT: instalarea de tuner TV digital (DVB-T2)

Bună ziua tuturor Santavodam! :)

Voi scrie un scurt raport cu privire la instalarea de tuner TV digital DVB-T2 (sau, de asemenea, cunoscut ca Mobile DTV receptor) - doar de multe ori de călătorie și, uneori, pe care doriți să urmăriți programele lor pe un televizor (atunci când pauze în jos și frunze), sau pur și simplu un copil pentru a include canalul pentru copii cu desene animate (desene animate leagăn aburit o unitate flash USB)! Rezolvate - zamorochitsya! Am citit, căutat și a cumpărat!
Totul despre TV digital poate fi citit aici ru.wikipedia.org/wiki/DVB-T2 sau la scurt timp va fi după cum urmează:

Digital TV standard și DVB-T2 terestru

Include tuner este după cum urmează: tunerul în sine, 2 antene active, de la distanță, fire, șuruburi, elemente de fixare și instrucțiuni!

Deci, avem nevoie de instrumente uzuale: omoplatului (panouri de preluare din plastic fără bavuri), un fir suplimentar (pentru a stabili), un capac de protecție pentru firele (cu ochiul nu a tăiat în firele îngrămădească), bandă izolatoare sau psihiatru tub (pentru izolare), clești, cuțit șurubelnițe și place!

1) îndepărtați conductele de aer în jurul lui MCHS (cârlig și deșurubați șuruburile 4) - pentru a ajunge la plăcuțele de alimentare cu energie,
2) dump blocul și conectați sârmă de + 12V și ACC pentru produsele alimentare (vă puteți conecta chiar și un fir de parcare -, dar nu am nevoie pentru a) - care a lucrat tuner numai atunci când capul (la roata din spate este angajată - imaginea cu tunerul taie)
3) cel mai important - ar trebui să sârmă antene - lor 2 bucăți și am pus pe fiecare parte (antenă instalată în fereastra din spate) - care nu mă deranjează sau nimic să stea în calea,
4) în continuare - cabla senzorul de control IC tuner (l-am adus o oglindă) - face un control ușor tuner în orice punct interior,
5) Așezați unitatea în zona MCHS (există suficient spațiu - Am localizat camerele de comutare și un tuner fara probleme)
6) în continuare toate se adună în ordine inversă (în primul rând verificați pentru a verifica)!

Testat - it works mare! Capturile de 30 de canale și 3 de radio - e suficient!
Acesta funcționează la parcare (în trafic) și viteza (până la testare, la o viteză de 60 kilometri pe oră și 100 kmh - mai mult nu am nevoie)